zakelijke dienstverlening / B2B

In het verleden heb ik gewerkt voor en met diverse bedrijven en begrijp ik als geen ander de uitdagingen waarmee ze te maken hebben.
Situaties zoals ziekteverzuim, burn-out, interne conflicten en meer kunnen de efficiëntie en harmonie op de werkvloer verstoren, wat werkgevers voor lastige vraagstukken plaatst:

Hoe krijg ik mijn personeel weer op de juiste koers?

Deze uitdagingen gelden echter niet alleen voor werkgevers; ook werknemers kunnen zich gevangen voelen in situaties waarin ze zich niet volledig kunnen ontplooien. Als werkgever streef je naar een gezonde werkomgeving waar werknemers zich gewaardeerd voelen en met voldoening hun werk kunnen doen.

Interne conflicten en emotionele belasting zijn veelvoorkomende struikelblokken op de werkvloer, maar het is van cruciaal belang om deze aan te pakken om een positieve en productieve sfeer te behouden. Als werkgever wil je dat je team in harmonie samenwerkt, met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het creeren van de juiste balans

Spiritualiteit kan een verrassend effectieve tool zijn in zakelijke contexten.
Het gaat om het vinden van balans, zowel binnen de werkomgeving als binnen jezelf.
Ik heb 9 jaar ervaring in het ondersteunen van particulieren en bedrijven door middel van fotolezingen en begeleiding/coaching.
In een traject voor bedrijven focus ik me op het afstemmen van personeel op werkgevers en vice versa, waarbij ik me richt op individuele behoeften en inzichten.

Communicatie speelt hierbij een sleutelrol. Door open gesprekken te voeren en begrip te kweken voor elkaars standpunten, kunnen conflicten worden opgelost en kan er constructief worden samengewerkt aan oplossingen.

Als een betrouwbare partner bied ik een luisterend oor aan werkgevers en werknemers, waarbij ik objectieve inzichten deel en help bij het vinden van passende oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken.

De diensten die ik bied:

E

Analyseren van communicatieproblemen en het aanreiken van oplossingen voor verbetering.

E

Fotolezing van medewerkers – Begrijp hoe je medewerkers in elkaar zitten, wat hun kracht is en wat hun zwaktes zijn, met als doel hen meer op elkaar af te stemmen en de teamcohesie (de mate waarin de teamleden zich verbonden voelen met het team en het doel) te versterken.

E

Adviseren en assisteren bij vraagstukken waarop het personeel vastloopt.

E

Ondersteuning bieden aan werkgevers bij uitdagende situaties met het personeel.

E

Begeleiden van individuen om hun bewustzijn te vergroten omtrent de bedrijfsvisie.

E

Fungeren als vertrouwenspersoon binnen de organisatie voor een veilige werkomgeving.

E

Aanbieden van gepersonaliseerde coachingtrajecten voor professionele ontwikkeling.

Het managen van personeel is een complexe taak, maar met de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen organisaties en individuen floreren.

Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor ondernemers

Ook degenen die een eigen bedrijf of praktijk willen starten en die content willen maken op social media bied ik begeleiding en advies over hoe je jezelf zichtbaar maakt.

Persoonlijk ben ik van mening dat zichtbaarheid een van de grootste krachten is om je bedrijf succesvol te maken. Al je onzekerheden en kwetsbaarheden leer je tot je kracht te maken, hoe jouw authentieke zelf en jouw authentieke ik juist gezien mogen worden omdat dat leidt naar succes. Ik ben zelf 5 jaar ondernemer en in de laatste 3 jaar is mijn bedrijf enorm gegroeid juist door mijn authentieke aanwezigheid op social media.

Als je worstelt met uitdagingen in je bedrijf of in je professionele ontwikkeling, reis ik graag een stukje met jou mee om samen oplossingen te vinden die leiden tot groei en succes op de volgende vlakken:

E

Jezelf zichtbaar maken op social media.

E

Het bereiken van de juiste doelgroepen

E

Het vinden van je authentieke zelf, jouw ‘tone of voice’ en hoe je in je eigen kracht kunt gaan staan.

Ik heb connecties in mijn netwerk die je kunnen helpen om jezelf professioneel te presenteren met je website en branding, wat eveneens zal bijdragen aan jouw succes.

Neem (telefonisch) contact met mij op of stuur me een bericht via Whatsapp en we plannen een gesprek in om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

whatsapp

Wil je informatie over mijn zakelijke dienstverlening?
Klik dan hier om mij een berichtje te sturen.