kaartlegging – tarot

wat houdt een kaart- of tarotlegging in?

Het leggen van kaarten is een goed hulpmiddel om situaties letterlijk in kaart te brengen. Een kaartlegging start met het kort benoemen van verleden en heden, maar geeft vooral extra inzichten en handvatten en mogelijke vooruitzichten. Je kunt ook concrete vragen meegeven voor een kaartlegging.

Ik visualiseer letterlijk de persoon in kwestie in de kaarten gebaseerd op de afbeeldingen en vertel puur op gevoel wat er bij mij binnenkomt bij elke kaart. Het is mooi om in feedback terug te horen hoe mensen er op reageren en hoe de spijker op de kop wordt geslagen.

De vooruitzichten die ik bij de kaarten leg geven een indicatie van wat eventueel kan komen: financiële aspecten, liefde en relaties, conflicten of confrontaties, maar ook persoonlijke groei en mooie ontwikkelingen.
Het stukje toekomst is ook vaak iets waar mensen nieuwsgierig naar zijn. Dit wil niet zeggen dat dit altijd uitkomt, omdat je voor 85% zelf keuzes in handen hebt en je toekomst ook afhankelijk is van randaspecten. Laat de toekomst echt op je af komen en ga er niet naar leven.

Hoe voer ik een kaartlegging uit

Persoonlijk werk ik met een drietal kaartendecks: Tarot, Lenormand, en Orakel. Kaarten die ik op gevoel heb uitgezocht, puur om de illustraties.

Zonder een beeld van iemand leg ik kaarten en volg mijn gevoel en ingevingen. Qua richtlijnen probeer ik te allen tijde datgene mee te geven waarvan mijn gevoel zegt dat je er iets mee kunt of ik probeer je juist ergens van bewust te maken en handvatten mee te geven.

Een kaartlegging in combinatie met een fotolezing geeft over het algemeen het mooiste totaalbeeld van een persoon. De persoon in zijn/haar compleetheid. Hiertoe bied ik de ‘combideal’ (zie mijn tarieven). Daarnaast bied ik regelmatig ‘acties van de maand’.

jaarlegging

Een jaarlegging doe ik een voorspelling op mogelijke vooruitzichten wat er in een jaar kan gebeuren. Dit zijn bijvoorbeeld veranderingen op het vlak van werk, relatie, persoonlijke ontwikkelingen en groei, financiën en ik geef mogelijk handvatten.
Op vragen over toekomstige gezondheid geef ik geen antwoorden. Ik zal je hooguit aangeven of je in een periode van een hoge of lage energie zit.
Een een jaarlegging verdeel ik altijd in vier kwartalen, waarbij ik per kwartaal uitleg. 
Bij een jaarlegging kun je concrete vragen voorleggen die ik in de jaarlegging meeneem en kan bekijken of deze in bepaald tijdsbestek plaatsvinden of gemanifesteerd kunnen worden.

Een jaarlegging is geen guideline. Het is niet de bedoeling dat je een jaarlegging gaat naleven, maar is meer bedoeld om na ieder kwartaal eens terug te blikken op wat de kaartlegging hierover zei; hoe je groei is geweest of welke ontwikkelingen je hebt gemaakt of doorstaan.

Werkwijze kaartlegging

  • Een kaartlegging kan worden geboekt door mij een bericht via Whatsapp of een e-mail te sturen.
  • Ik stuur je vervolgens een betaalverzoek (Tikkie of Paypal).
  • Na ontvangst van de betaling plan ik de fotolezing in.
  • Na de lezing ontvang je van mij vervolgens een link naar Dropbox waar je de video kunt bekijken en desgewenst kunt downloaden. Je video blijft daar heel lang bewaard, dus mocht je deze kwijtraken dan kun je de link naar Dropbox altijd weer opnieuw opvragen.
    (NB: de video blijft echter niet voor onbepaalde tijd bewaard!)

Kaartleggingen kunnen op verzoek ook in geschreven vorm worden geleverd.
Daarbij gelden de vermelde tarieven als ‘vanaf’-prijzen,
omdat het uitschrijven meer tijd in beslag neemt dan een video maken. Neem contact op voor een prijsopgave.

tarieven

Ik hanteer verschillende tarieven voor de diverse soorten kaartleggingen.
Op de pagina Tarieven kun je daar meer over lezen.

whatsapp

Wil je een fotolezing boeken?
Klik dan hier om mij een berichtje te sturen.