praktijk

Een plek om helemaal tot rust te komen en je volledig te mogen uiten.
Je bent van harte welkom!

Klik op de afbeelding om te vergroten

Privacy

Alles wat met mij wordt besproken blijft binnen vier muren. Audio-opnames mogen uitsluitend voor eigen doeleinden worden gemaakt.
Over medische aspecten zal ik mij niet uitlaten, maar ik kan je wel adviseren om een arts te raadplegen.
Op lezingen of uit kaartleggingen voortvloeiende keuzes die worden gemaakt heb ik geen invloed. Ik probeer je alleen maar bewust te maken van de situatie en eventuele inzichten mee te geven, zodat je kunt meedenken in oplossingen. Ik ben dan ook nergens aansprakelijk voor de keuzes die men zelf maakt.

Coaching zal op basis van eigen ervaring zijn, zowel mentaal of het helpen ondersteunen met spirituele ontwikkelingen of persoonlijke groei. Ook zal ik je te allen tijde zoveel mogelijk positiviteit meegeven. Readingen kunnen confronterend zijn en op emotioneel vlak behoorlijk indruk maken. Ik ben geen psycholoog of therapeut. Het enige wat ik kan zijn is een klankbord/luisterend oor, een sparringpartner en vertrouwenspersoon.
Alles gebeurt uit liefde en passie en met de juiste intenties.

Ik verplicht niemand iets te ondernemen, ik maak je wellicht alleen bewust van de situaties en ik geef daarbij de nodige inzichten en handvatten.
Schelden of rare onaangename teksten die geplaatst worden, worden niet geaccepteerd en die persoon zal direct worden geblokkeerd. Dit geldt ook bij respectloos gedrag.